Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cum sa vinzi o locuinta rapid si la cel mai bun pret?

Cum sa vinzi o locuinta rapid si la cel mai bun pret?

Într-o piata în care concurenta este prezenta în mod vadit, este nevoie de multe artificii pentru a vinde o locuinta. Iar pentru ca locuinta dvs. sa atraga atentia potentialilor clienti si sa se afle în topul celor mai vizitate, este nevoie ca aceasta sa fie originala atât la interior, cât si la exterior.

Pentru  a vinde rapid o locuinta si la cel mai bun pret este nevoie sa realizati un plan bine pus la punct si sa manifestati un interes deosebit. Iar persoana apta de a  realiza acest lucru în mod profesionist este agentul imobiliar. De ce? Pentru ca el are experienta în domeniu, stie scenariile care functioneaza cel mai bine sau detine rechizita necesara de a obtine costuri mult mai reduse decât un om obisnuit.

Eliminati amprenta vechilor proprietari

Primul si cel mai important lucru atunci când vindeti o proprietate este sa eliminati lucrurile sau tot ceea ce poate arata viata si obiceiurile vechilor proprietari.

De exemplu, din camera de baie si din celelalte camere se scot lucrurile inutile si cele care ”sar în ochi”, pentru a fi placut la vedere si a lasa o impresie buna clientilor.

Straduiti-va ca în locuinta dvs. sa domine un miros placut. Se spune ca mirosul care vinde cel mai bine o proprietate este cel de pâine calda. Pentru ca n-o sa puteti sa va ocupati de brutarie în fiecare zi, va trebui sa gasiti metode alternative.

De aceea, ideal ar fi sa nu fumati în locuinta înainte de a primi vizitatori. Pentru a conferi proprietatii un ”miros de imobiliare” , cumparati un spray pentru mirosurile neplacute pe care sa-l pulverizati cu aproximativ o ora înainte de momentul vizionarii.

Amenajare minimalista, dar de efect

În momentul scoaterii pe piata, casa ar trebui sa fie amenajata minimalist, dar atragator si de efect. Lucrul respectiv impresioneaza atât la vizionari, cât si în fotografii. Mai ales daca fotografiile sunt de calitate.

Se realizeaza aproximativ patru-cinci fotografii cu un aparat profesional si toate din unghiuri diferite. De asemenea, asigurati-va ca aveti lumina în momentul realizarii fotografiilor. Aveti nevoie de un blitz puternic. Daca nu aveti unul, puteti cumpara lampi de constructii si un stativ. Trebuie sa tineti cont de faptul ca fotografiile bune necesita un timp de realizare mai îndelungat. De accea, încarcati-va cu mai multa rabdare!

Mobilati locuinta

O locuinta mobilata este cu mult mai primitoare si mai calda decât una nemobilata. Asadar, si sansele de a vinde o casa sunt mai mari. Nu este de exclus faptul ca sunt clienti care nu doresc sa achizitioneze o locuinta mobilata, din simplul fapt ca detin propria mobila sau ca nu le este pe plac mobila pe care le-o oferiti. În cazul în care clientul vrea apartamentul mobilat, va trebui sa-i faceti un discount de 30-40 % pentru produsele oferite.

locuinte mobilate

În concluzie, sansele dumneavoastra de a vinde rapid si la un pret rezonabil o locuinta, pot fi foarte mari daca veti depune eforturile necesare!

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More