Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cum sa vinzi o casa modesta

Cum sa vinzi o casa modesta

Știi adevărul. Casa ta nu arată prea bine. A devenit o glumă între tine și soția/soțul tău și poate câțiva dintre vecini.

Nu prea a contat asta niciodată, deoarece tu o iubești. Dar acum trebuie să o vinzi. Și să atragi un cumpărător care are mai multe posibilități de alegere, poate fi o adevărată bătaie de cap. Nu este imposibil să faci asta. Ai două posibilități de alegere: însuflețești locul, ca oferta să arate cât mai bine pe hârtie sau chiar renovezi locuinta.

 Însuflețirea locului...

Dacă țelul tău numărul 1 este să îți vinzi locuința și nu ai suma necesară pentru a renova, trebuie să faci ca aceasta să arate cât mai bine posibil.

1.Accentueaza cele mai atractive puncte

Prima impresie chiar contează. Mulți cumpărători încep căutările online, unde vor judeca aspru oferta dumneavoastră în funcție de primele poze afișate. Casa deține podele minunate din stejar? Un șemineu frumos? Accentuând cele mai bune părți ale casei, veți menține interesul potențialilor clienți. De exemplu, dacă ai un acoperiș nou, poți menționa asta. Astfel, nu vor mai trebui să se preocupe de acest aspect pentru următorii 20 de ani.

2.Stabilește prețul competitiv

Nu este timpul să te joci cu prețul. Asigură-te că ai evoluat în mod realistic ceea ce ar putea oferi potențialii clienți înainte de a stabili prețul. Amintește-ți: cine va achiziționa proprietatea ta va investi timp și bani pentru renovări. Un preț rezonabil va ajuta la cumpărarea rapidă a acesteia.

3.Nu ascunde defectele

Dacă ești direct în ceea ce privește problemele casei te poate ajuta să treci prin procesul de vânzare fără întârzieri majore.

Poți fotografia defectele casei însă nu le afișa în prim plan. În acest fel, potențialii cumpărători știu ce reparații trebuie făcute și nu vor avea o surpriză în timpul vizionării.

Renovarea casei...

Poate că nu ai timpul necesar pentru a-ți transforma rățușca cea urâtă într-o lebădă înainte de a posta anunțul, dar câteva renovări exterioare minore pot mări prețul.

1.Renovează pereții

Poate nu este una dintre cele mai ieftine renovări, dar va schimba, cu siguranță, aspectul exterior. In plus, le oferă acestora o primă impresie bună.

2.Adaugă stil prin detalii

Dacă schimbi jaluzele vei obține un aspect nou fără prea multe costuri.

3.Transformă veranda

Câteva flori sau ornamente vor schimba intrarea în locuința ta, oferindu-i un aspect plăcut. De asemenea, poți opta pentru o ușă exterioară nouă.

Nu ai nevoie de mulți bani pentru aceste schimbări, dar nu uita că micile renovări pot justifica un preț mai ridicat.

Related Posts

O casa din lemn sau din caramida?

O casa din lemn sau din caramida?

Aceasta este intrebarea ultimului deceniu si a aparut o data cu patrunderea pe piata a caselor de lemn, cunoscute drept case "americane" sau…

Read More
O casa pe care toti ne-am dori-o ...

O casa pe care toti ne-am dori-o ...

O CASA PE CARE ORICINE SI AR DORI-O… Am selectat ca va prezentam o casa situata in Cluj Napoca zona Borhanci , intr-un cartier si intr-o zona rezide…

Read More