Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cum sa-ti usurezi trecerea de la casa la apartament

Cum sa-ti usurezi trecerea de la casa la apartament

Indiferent ca e vorba de job, casa, oras, sau tara, mutarea e tot timpul un lucru greu de facut. Aceasta vine mai tot timpul la pachet cu multe griji si batai de cap, pricinuite de cele mai multe ori de frica de necunoscut.

În articolul de astazi voi vorbi despre trecerea de la o casa spatioasa, la un apartament mai modest si îti voi oferi câteva sfaturi pentru a-ti usura tranzitia.

Pentru început, priveste partea plina a paharului. Mutarea este o ocazie buna de a te debarasa de obiectele vechi si nefolositoare care, pe lânga faptul ca te încurcau, ocupau si mult spatiu de care nu vei mai dispune în viitorul apartament. Profita de împrejurare si fa o fapta buna. Doneaza lucrurile care nu-ti mai sunt utile si arunca-le pe cele inutilizabile. Ia cu tine doar lucrurile necesare.

Indicat ar fi sa pastrezi mobilierul multifunctional. În ziua de azi, când timpul si spatiul sunt mai pretioase ca oricând, obiectele cu întrebuintari multiple te pot scuti de multe griji, precum si de viitoare cheltuieli.

Nu ignora nici obiectele concepute special pentru a salva spatiu, precum mesele si scaunele pliante, sau canapelele ce se pot transforma în pat.

Nu uita de simplitate, caci spatiul redus nu este la fel de permisiv în privinta amenajarilor precum cel al unei case mari. Alege o singura tema si cauta sa folosesti diverse trucuri de iluminare, sau pozitionare pentru a face ca totul sa para mai spatios, mai aerisit.

Alege o singura tema în amenajare. Este foarte important sa abordezi simplitate si unitate în noul camin.

Pune peretii în valoare prin folosirea tablouri care se potrivesc cu încaperea.

camera

Desi mutarea este un lucru dificil, poti profita de ea pentru a schimba anumite lucruri de care nu ai fost multumit în trecut. Practic, e sansa ta la un nou început. Luând totul de la zero nu mai ai nimic de pierdut. În principal ai nevoie doar de curaj si viziune. Succes!

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More