Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cum sa iti vinzi proprietatea iarna?

Cum sa iti vinzi proprietatea iarna?

Chiar daca primavara si vara sunt cele mai aglomerate sezoane pentru piata imobiliara, nu inseamna ca sunt cele mai bune mai buna perioade pentru a vinde. Intelepciunea populara sugereaza evitarea vanzarilor iarna, insa unii agenti raspund si sustin ca, intrucat sunt mai putine proprietati in concurenta si clientii mai seriosi, poate fi o perioada buna pentru a va plasa caminul pe piata.

Un sfat pentru a vinde mai repede in sezonul rece este sa pastrati instalatia decorativa pornita  chiar si in timpul zilei, pentru ca experienta clientilor sa fie una cat mai placuta atunci cand se fac vizitele. Un alt truc este sa aveti flori proaspete in locuinta si sa pastrati curat pragul casei. Aceste detalii ce vizeaza prima impresie, conteaza mult pentru vizitatorii care va trec pragul.

Alte trucuri pentru a vinde pana la primavara:

  • Actualizati pozele locuintei: pozele caminului dumneavoastra din anotimpurile trecute ar putea arata ca proprietatea se afla pe piata de mult timp, ceea ce este un dezavantaj.

  • Fiti flexibil cu vizitele: vizitele pe timp de zi ale clientilor sunt favorabile – puteti sa incercati in weekend.
  • Oferiti o primire calduroasa: poate suna evident, dar daca aprindeti focul in semineu sau dati drumul la centrala si oferiti ceai potentialilor cumparatori, acestia se vor simti mult mai comfortabil.

  • Lasati sa intre lumina: deschideti larg draperiile si curatati bine geamurile  pentru a lumina si aerisi camerele.
  • Nu uitati de exterior: aveti grija ca santul si ramele ferestrelor sa fie curate.
  • Gradina este la fel de importanta si iarna:  chiar daca v-ati propus sa puneti mobilierul de vara deoparte, merita sa le lasati afara pentru ca viitorii clienti sa le observe in actiune.

  • Jgheaburile: tevile de scurgere blocate si jgheaburule pot cauza stricaciuni serioase odata ce s-a adunat ploaia ce se poate scurge prin acoperis. Placile proctectoare special create pentru jgheaburi, protejeaza foarte bine si se gasesc usor in magazinele de specialitate.
  • Tevile de scurgere: aici este important de verificat instalatiile sanitare si mai ales daca sunt in pericol de inghet, pentru a actiona la timp.
  • Bunurile electrice:  proprietarii si chiriasii lor ar trebui sa cunoasca panoul de siguranta pentru a sti cum sa-l foloseasca la nevoie, mai ales daca proprietatea se afla intr-o zona unde electricitatea se opreste pe timp de vreme rea.
  • Nu va fie frica sa va consultati cu agentul: o viziune in plus asupra locului poate observa ceva ce dumneavostra v-a scapat, dar pe client sa il atraga.

Related Posts

Ati inceput pregatirile pentru Craciun?

Ati inceput pregatirile pentru Craciun?

Pregatirea si decorarea unei case pentru Craciun reprezinta doua dintre aspectele cele mai placute ale acestui sezon festiv. De cele mai multe ori, oa…

Read More
Amenajari interioare iarna

Amenajari interioare iarna

Exista oameni care isi schimba aspectul interior al casei in fiecare sezon. Decorul locuintei care arata minunat vara, ar putea sa nu fie foarte placu…

Read More