Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cum sa iti maresti vizual dormitorul

Cum sa iti maresti vizual dormitorul

Atunci când potențialii cumpărători vizitează o locuință, primul lucru pe care îl observă este dimensiunea unei camere, spațiul dintr-o încăpere. Majoritatea cumpărătorilor vor să își schimbe locuința pentru a beneficia de mai mult spațiu, astfel nu vor acorda prea mare atenție unei case mici. Veștile bune sunt că, chiar și cele mai mici case pot fi mărite din punct de vedere vizual. Pe de altă parte, o casă de mari dimensiuni poate părea mică, dacă interiorul nu este decorat in mod potrivit. Câteva schimbări pot transforma proprietățile mici, în special încăperile mai mici, cum este dormitorul.

Păstrați camera curată

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să înlăturați mobilierul care nu este necesar. Oricât de primitor ar arăta, pentreu unii cumpărători, prea multe elemente de mobilier sau decor pot părea obositoare. Asigurați-vă că nu aveți nici un obiect pe suprafața mobilei sau pe podea. Înlăturați fotografiile cu familia dumneavoastră, jucăriile de pluș și alte lucruri personale. Depozitați lucrurile mici în cutii speciale, sub pat. Cu cât este mai mic dormitorul, cu atât trebuie să fie mai organizat.

Alegeți un pat mic

Majoritatea dormitoarelor au un pat matrimonial imens, care ocupa mult spațiu. Poziționați patul în mijlocul peretelui opus ușii. Ar trebui să fie primul lucru pe care cumpărătorii îl văd atunci când intră în această încăpere. Înfrumusețați-l cu o lenjerie curată, confortabilă și cu perne colorate.

Edil Agentie Imobiliara

Lumina naturală și artificială

Puterea unei iluminări bune nu poate fi supraestimată. Lumina poate păcăli ochii și poate face ca o cameră să pară mai mare decât este de fapt. Poți pune câte o lampă deasupra noptierelor, însă acestea trebuie să fie identice.

Edil Agentie Imobiliara

Decoreaza cu oglinzi

Oglinzile măresc spațiul prin reflectarea luminii naturala datorită ferestrelor. Acestea nu consumă spațiul vizual, ci îl dublează și, de asemenea, reprezintă o metodă ieftină pentru a decora un perete gol.

Edil Agentie Imobiliara

Aceste sfaturi nu te ajută doar să mărești încăperea din punct de vedere vizual, ci și să creezi un spațiu modern și confortabil.

Related Posts

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More
Amenajarea unei bucatarii mici

Amenajarea unei bucatarii mici

Având în vedere faptul că nu oricine și-ar permite achiziționarea unui apartament elegant, luxos și spațios, ne-am gândit să v…

Read More