Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cum sa atragi chiriasi de buna calitate

Cum sa atragi chiriasi de buna calitate

Daca si tu ai o proprietate pe care o inchiriezi de ceva vreme, cu siguranta stii ca cel mai mare stres este sa ai chiriasi stabili, pentru a evita situatia neplacuta de a cauta mereu alte persoane si de a da telefoane si anunturi la ziar in privinta asta. Acest articol vine cu cateva sugestii care actioneaza pentru chiriasii pe care iti doresti sa ii atragi catre locuinta ta.

Cerinte rezonabile pentru persoane rezonabile

 Toti am auzit despre proprietari care iti spun ca nu ai voie sa fumezi in casa sau ca nu ti se permite cu animale. Totusi, cand ti se spune ca nu ai voie sa faci galagie sau petreceri, sa vii cu prietena, sau sa te astepti la vizite neanuntate, simti ca este momentul sa te retragi, indiferent de cat de frumoasa este acea proprietate. In schimb ca sa evitati 'chiriasii rai' poti emite alte cerinte cum ar fi: solicitarea unui depozit de securitate in bani, informatii bancare personale, dovezi ca respectivul este angajat si castiga salariu sau, in anumite cazuri, un cazier fiscal sau juridic.

Lucrurile de calitate atrag oameni de calitate

O proprietate pretentioasa va atrage in mod natural chiriasi de mai mare calitate. Pe de alta parte, o locuinta urata, neintretinuta sau una in care nu s-a facut curatenie este acceptata de chiriasi de calitate redusa. O astfel de proprietate va genera probleme in viitor, in principal din cauza faptului ca acesti chiriasi au un risc mare de neplata.

Preturi rezonabile pentru clientii stabili

Sfatul specialistilor imobiliar este sa eviti sa iti supraevaluezi locuinta. Inainte de a o inchiria este bine sa faci o cercetare asupra nivelului chiriei potentiale din acea zona. Consulta piata si vezi care sunt preturile pentru acel tip de proprietate pentru a-ti calcula rentabilitatea investitiei. Mai mult, daca ai clienti stabili, poti sa nu le maresti chiria sau chiar sa ii scazi pretul daca acestia o cer.

Related Posts

Cum să îți decorezi casa de Halloween: idei și sfaturi... de speriat!

Cum să îți decorezi casa de Halloween: idei și sfaturi... de speriat!

Luna octombrie este pe sfârșite, iar noi ne pregătim de... Halloween! Ați reușit să vă decorați casa sau cautați idei pe ultima sută de metr…

Read More
Ce fel de chiriași ești?

Ce fel de chiriași ești?

1. Dacă proprietarul te anunță cam ,,din scurt,, că ajunge la garsonieră/apartament: a. Îl aștept răbdător, nu mă agit.  Totul …

Read More