Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cum să decorezi balconul unui apartament

Cum să decorezi balconul unui apartament

Mai mult sau mai puţin o lună până la începerea cursurilor, iar studenţii iau cu asalt ofertele imobiliare cu apartamente şi garsoniere de închiriat şi nu în ultimul rând, camerele de cămin. Amenajarea spaţiului este bineînţeles o problemă majoră, iar personalizarea lui necesită inspiraţie şi timp, de aceea balcoanele rămân cam pe ultimul loc şi de obicei sunt utilizate pentru depozitarea diverselor obiecte pe care nu le vrem în casă, dar de care avem nevoie. De câte ori nu ne-am pomenit cu o bicicletă pe balcon sau borcanele cu dulceaţă aduse de acasă? Dacă însă ai închiriat un apartament cu balcon şi vrei să îi oferi puţină savoare în ceea ce priveşte amenajarea, iată câteva idei care să te inspire.

Balconul cu flori

În afara faptului că vor oferi un aspect plăcut balconului, florile îţi vor dărui şi doza de optimism necesară începerii unei zile noi. Cu cât mai colorate cu atât mai bine, iar faptul că sunt naturale asigură şi un feng shui benefic care activează fluxul energiilor pozitive. Dacă ai un apartament cu balcon mare, atunci te poţi considera norocos deoarece poţi amenaja şi un colţ în care să îţi savurezi cafeaua de dimineaţă în parfum floral.

Edil Agentie Imobiliara

Sursă: Luna Verde

Balconul rustic

Fotolii împletite din răchită, o masă din lemn pe care poţi pune una dintre cusăturile bunicii, oale din lut în care ai băgat ghivece cu flori şi nişte decoraţiuni de perete handmade îţi pot transforma balconul într-unul rustic. De asemenea poţi folosi şi nişte jaluzele din bambus pentru zilele însorite şi deja ai oferit un look nou balconului.

Edil Agentie Imobiliara

Sursă: CasaDex

Balconul literar

În caz că ai închiriat un apartament cu balcon mic, dar vrei totuşi să aranjezi altfel această parte din locuinţă, atunci poţi opta pentru un balcon literar pe care să îl transformi în propriul colţişor de studiu sau de relaxare. Un raft cu cărţi pe unul dintre pereţii laterali şi un fotoliu confortabil este soluţia cea mai la îndemână.

Edil Agentie Imobiliara

Sursă: Femeia Știe

Balconul anotimpurilor

Bineînţeles că există şi varianta în care vrei un balcon vesel, după care trecătorii să întoarcă privirea, dar trebuie pusă şi bicicleta undeva, nu? Şi în acest caz există soluţii. Trebuie doar să îţi laşi imaginaţia să lucreze. Propunerea noastră: decupajele din hârtie în funcţie de anotimp pe care le puteţi lipi pe ferestre şi care cu siguranţă vor atrage admiraţie din exterior.

Edil Agentie Imobiliara

Sursă: Decorette

În dulcele stil clasic

O masă şi două scaune pliante este în mod cert cea mai întâlnită modalitate de amenajare a balconului. Poţi însă anula banalitatea cu un bol cu pietre de apă amplasat pe masă, nişte jaluzele colorate şi o veioză înaltă dacă obişnuieşti să petreci şi noaptea timp pe balcon.

Edil Agentie Imobiliara

Sursă: Povestea casei

Dacă încă nu ai găsit un apartament cu balcon pe care să îl amenajezi cât mai plăcut, consultă acum ofertele noastre de apartamente de vânzare şi închiriere Cluj sau case de închiriat şi nu ezita să profiţi cât mai rapid de preţurile atractive. În funcţie de necesităţile tale şi de bugetul de care dispui, un agent te va ajuta să îţi găseşti chiria potrivită. După care... spor la amenajare!

 

Citește și ce poți face cu cablurile inestetice!

Related Posts

Cartierul Central - Student, caut chirie

Cartierul Central - Student, caut chirie

Atunci când avem în vedere zona centrală a unui oras, cu precădere centrul Clujului, putem vorbi despre o mulțime de locații de intere…

Read More
Cum obţii mai mult spaţiu în baia din apartament

Cum obţii mai mult spaţiu în baia din apartament

Mai ai puțin și ajungi să crezi că ești claustrofob? Hainele urlă la tine și îți cer un coș mai mare de rufe? Mergi cu groază la baie?…

Read More