Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Culorile neutre in designul interior

Culorile neutre in designul interior

Atunci cand vine vorba despre design interior, cei mai multi oameni se feresc de culorile vii, tari. Motivul principal este faptul ca aceste culori obosesc vizual. Mai mult, pentru unele gusturi culorile din gama celor puternice sunt prea indraznete sau copilaroase pentru genul firilor mai sobre. In plus, neon, roz cyclam sau albastru cobalt nu se potrivesc oricarei incaperi sau oricarei varste, Astfel, risti ca dupa un an sau 2 sa te vezi nevoit sa redecorezi dormitorul pentru ca pur si simplu ti s-au schimbat gusturile si nu mai agreezi culorile tari.

93359e0d1df2b19d181b8a494fa4ff74_thumb_Penthouse-ul+unui+designer+de+interior++1In aceasta situatie, cea mai buna solutie sunt culorile neutre. In combinatie cu alb si negru, nuante de bej, ivoire, kaki sau bleu poat face minuni in locuinta ta. In functie de stilul de amenajare pentru care optezi, un astfel de mix cromatic denota o imagine eleganta si sobra. Mai mult, este un design potrivit atat pentru o camera feminina cat si masculina, fiind o amenajare relaxanta si luminoasa.

Pe langa faptul ca sunt culori potrivite pentru mai multe tipuri de personalitate, aceste culori pot fi utilizate in locuinta ta fara restrictie in ceea ce priveste camera pe care iti doresti sa o decorezi.O bucatarie amenajata cu nuante de bej, crem si maro va fi mediul perfect pentru a gati in voie. In plus,cu siguranta vei petrece timp aici, savurand cafeaua preferata sau placinta proaspat scoasa din cuptor. In continuare, optati pentru culorile neutre si pentru dormitor, living sau chiar camera copilului pentru ca veti obtine un design care va fi o reala placere pentru privirea oricui.In final, trebuie sa stii ca sunt potrivite si pentru camera de baie sau pentru hol. Asortate cu un accesoriu viu colorat, vorInterior amenajat in culori neutre  8transforma incredibil orice incapere.

Intr-un astfel de tip de amenajare se pot utilia mai multe nuante derivate din aceeasi culoare. Totusi si o combinatie de culori neutre va arata foarte bine. Cateva dintre sugestiile noastre sunt alb cu beh,bleu cu verde deschis, alb cu negru si gri. Desigur, puteti incerca mai multe variante, in functie de gusturile personale. Accesorizati o astfel de camera cu o veioza intr-o culoare vesela sau cateva perne de décor multicolore si veti fi foarte incantati de alegerea facuta.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More