Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Culoarea anului 2018 – ultra violet

Culoarea anului 2018 – ultra violet

Celebrul institut Pantone a ales ultra violetul pentru culoarea anului 2018 datorită originalității prin care comunică energia și viziunea.  Aceasta culoare învăluită în mister, te încurajează să părăsești zona de confort și să experimentezi. Iată câteva sugestii prin care îți poți lăsa amprenta asupra locuinței.

Dormitorul devine un loc cu personalitate cu explozie de energie , dar și un spațiu pur în care te poți relaxa cu ușurință. Combinația violetului cu nuanțele citrice creează o afirmație puternică încărcată cu entuziasm și cu efecte vibrante. Contrastele create te inspiră și îți stimulează forța de creație.

 

Ultra violetul poate fi o alegere ideală și pentru bucătărie. Dacă îți dorești un efect de profunzime, alege și nuanțe mai închise, cum ar fi un albastru sau un maro, iar pentru o bucătărie aerisită optează pentru alb sau crem. Oricare ar fi alegerea ta, culoarea anului 2018 va înviora spațiul dedicat proiectelor gastronomice și serilor petrecute alături de cei dragi.

Să nu uităm nici de îmbinarea a nuanțelor pastelate cu ultra violetul, care oferă spațiului o atmosferă calmă, cu note de eleganță. Alege un mobilierul deschis la culoare pentru a evidenția avantajele spațiului.

 

 

 

Related Posts

Programul Prima Casă,devine   Noua Casă

Programul Prima Casă,devine Noua Casă

O noutate in modul de finantare a achizitiei de locuinte in conditiile actuale de piata este programul Noua Casă „Noua Casă” a înlocuit vechiul…

Read More
Cum promovezi o oferta imobiliara…aflata la vanzare sau inchiriere

Cum promovezi o oferta imobiliara…aflata la vanzare sau inchiriere

Ați pus proprietatea dvs. pe internet, ați stabilit prețul și ați pus fotografii frumoase, acum nu mai rămâne decât de adăugat descrierea ca…

Read More