Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Criza imobiliara continua?

Criza imobiliara continua?

harta-politica-europa

In acest moment in Europa sunt mai mult de 11 milioane de locuinte goale, cele mai multe fiind situate in Spatia, Italia sau Franta. In continuare, si in Germania sunt foarte multe locuinte nelocuite (in jur de 1,8 milioane) dar si in Marea Britanie, unde s-a inregistrat un numar de peste 700.000 de locuinte fara proprietar. In acelasi timp, conform studiilor specializate in domeniu, in Europa exista in jur de 4 milioane de persoane care nu au adapost. Astfel, se poate observa ca numarul caselor nelocuite depasesc de aproape 3 ori nevoia reala de locuinte. In aceasta situatie, nu e de mirare ca proprietatile raman necumparate.

O mare parte dintre locuintele care momentan sunt nelocuite este reprezentata decasele si apartamentele de vacanta. De regula, aceste locuinte sunt situate in statiunile populare si sunt detinute de investitori privati. Acestea din urma au fost construite in timpul perioadei de glorie a imobiliarelor, ramanand insa nevandute din cauza recensiunii financiare.images (2)

Mai este insa inca un motiv important pentru care un numar mare de locuinte sunt pustii, si anume pretul exagerat de mare cerut de unii vanzatori. Spre exemplu, in capitalia Angliei, pe bulevardul Bishop Avenue mai mult de o treime din casele construite sunt nelocuite. Costul total al acestorimobile depaseste suma de 350 de milioane de lire sterline, sustin expertii in domeniu.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More