Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Citește despre situația imobiliară în luna Septembrie

Citește despre situația imobiliară în luna Septembrie

           Valul de închirieri și vânzări de apartamente, garsoniere sau case a pornit încă din luna August, când cei interesați începeau să studieze piața. Chiar dacă mulți încă mai sunt în căutarea locuinței dorite, putem totuși să facem o retrospectivă a ultimei luni referitoare la fluxul pieței imobiliare. Haideți să analizăm împreună preferințele tuturor cu privire la chirii sau vânzări în Cluj Napoca.

         Ofertele de inchiriere apartament cu doua camera au avut cele mai multe accesari în luna septembrie. Cei nou veniți în Cluj Napoca la studii, preferă să locuiască împreună cu prietenii, așa că la mică distanță se clasează și căutarea ofertelor pentru apartamente cu trei camere. Cartierele preferate au fost: zona central, Gheorgheni, Zorilor, Mărăști și Între Lacuri.

          La fel ca și în cazul chiriilor, și la vânzare  imobilele preferate sunt apartamentele cu două și trei camere.  În topul preferințelor au fost și casele de vânzare, apoi de halele și spațiile comerciale. Tot mai mulți sunt interesați de clădirile noi atunci când doresc să-și achiziționeze o locuință. Cele mai multe oferte le găsim în cartierel noi ale Clujului: Bună Ziua, Europa, Iris, Andrei Mureșanu, Borhanci.

         Situația imobiliară din cele mai importante centre universitare a fost intens mediatizată. Cel puțin în ceea ce privește orașul de pe Someș, cererea este tot mai mare iar construcțiile de clădiri noi sunt în plină dezvoltare și expansiune, așteptându-i pe cei interesați!

Related Posts

Un apartament deosebit situat în Gheorgheni

Un apartament deosebit situat în Gheorgheni

La limita dintre doua cartierele de mare anvergură din Cluj: Andrei Muresanu și Gheorgheni se gasește acest apartament deosebit, care are o suprafa…

Read More
Noi oferte ale toamnei

Noi oferte ale toamnei

Deși toamna se grăbește să plece, lăsând loc minunatei ierni, a mai adus noi proprietăți de vânzare în portofoliul nostru.Primul popas îl f…

Read More