Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cateva locuri de vizitat in Cluj-Napoca

Cateva locuri de vizitat in Cluj-Napoca

Daca doriti sa vizitati orasul Cluj-Napoca sau chiar sa va achizitionati o locuinta aici, aceste locatii va vor schimba timpul liber petrecut cu prietenii in unul placut si interesant.

Agentia teatrala

Daca nu ati fost inca la teatru, cu siguranta ar trebui sa oferiti actorilor de la Teatrul National din Cluj-Napoca o sansa. Daca vreti sa cumparati bilete la piesele de teatru sau de opera puteti veni aici unde veti gasi si propgramul artistic din luna curenta.

 

Fabrica de Pensule

Cladirea Fabricii de Pensule este o cladire construita in perioada comunista, fiind acum locul de intalnire al oamenilor care apreciaza cultura si arta. Cladirea gazduieste intalniri culturale si galerii de arta, activitati ce tin de teatru, dans contemporan, muzica ofera publicului un continut cultural relevant.

 

Turnul Catedralei „Sfantul Mihail”

Desi nu este deschis spre vizitare decat de doua ori pe an, daca veti urca in turnul Catedralei Romano- Catolice din Piata Unirii, veti avea parte de o panorama unica asupra orasului. Cu acesta ocazie puteti vizita si catedrala, emblema orasului Cluj-Napoca, cu elementele arhitecturale gotice deosebite.

    

Muzeul  de Istorie al Farmaciei

Acest muzeu este unic in Romania, situate in centrul orasului si care ofera o colectie personala de ustensile medicale pastrate din secolul trecut. Pe langa informatiile interesante pe care le veti afla despre cum erau farmaciile si leacurile in trecut, ghidul va va oferi o perspectiva amuzanta asupra acestui subiect, inspirat de diversele nume date unor medicamente.

 

The Museum

Pe strada Brassai Samuel, nr.7 se afla locatia unde se desfasoara un joc de evadare cu un scenariu unic si participanti reali care sunt provocati sa evadeze dintr-o camera in 60 minute. Acesta este o activitate care va va indeparta de monotonie, cu siguranta.

 

Related Posts

Cum sa ai succes de la prima vanzare

Cum sa ai succes de la prima vanzare

Există o mulțime de sfaturi pentru cei care cumpără o proprietate pentru prima dată, dar ce sfaturi le oferim celor care vând pentru prima …

Read More
Peste 50.000 de locuinţe noi în 2017

Peste 50.000 de locuinţe noi în 2017

Un număr de 53.301 de locuinţe au fost finalizate în anul 2017 în România, cu 1.095 mai multe decât în anul anterior, conform datelor publicate…

Read More