Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Apartamente de top - Locuințe cu personalitate

Apartamente de top - Locuințe cu personalitate

Te ținem la curent și în luna decembrie: îți dezvăluim cele mai deosebite ofertele de apartamente de închiriat din Cluj-Napoca. Imobilele incluse în această selecție se fac recunoscute prin trăsăturile fine de personalitate, armoniile de culori care avantajează fiecare încăpere a imobilului și beneficiile de care te poți bucura!

1. Spațiu și lumină: https://www.edil.ro/apartamente-inchiriat-4-camere-cluj-napoca-buna-ziua-280387

 

Tonurile calde din living sunt primele stimulente care ne atrag atenția în acest apartament din cartierul Bună Ziua. Acest apartament spațios de 93 mp este alcătuit din patru camere dominate de rafinament, care te invită la o vizionare mai atentă. Lumina naturala pătrunde permanent în toate încăperile imobilului, iar imensa terasă cu o priveliște deosebită este spațiul ideal pentru savurarea cafelei în compania unui roman.

Chiria: 850 Euro/lună


2. Eleganță și confort: https://www.edil.ro/apartamente-inchiriat-4-camere-cluj-napoca-plopilor-229407?ll=l

  

Apartamentul semidecomandat  cu patru camere din zona Plopilor este învăluit de o atmosferă primitoare. Eleganța se oglindește în finisarea modernă a imobilului, iar piesele de mobilier vor oferi un confort sporit viitorilor proprietari. Roșul optimist și aprins este echilibrat de nuanțele calme de maro, care oferă un echilibru cromatic în livingul imobilului. Bucătăria amenajată cu un simț practic oferă multiple spații de depozitare și, împreună cu electrocasnicele încorporate, îți pun totul la îndemână. 

 

Chiria: 830 Euro

 

3. Living și bucătărie – spațiu de comunicare  https://www.edil.ro/apartamente-inchiriat-4-camere-cluj-napoca-zorilor-281730?ll=l

 

Cartierul Zorilor este apreciat pentru două lucruri: liniște și aproprierea de central orașului. Suprafața de 130 mp a apartamentului semidecomandat este distribuit între cele patru camere, bucătărie, două băi și două balcoane. Livingul unit cu bucătăria se impune prin flexibilitatea și funcționalitatea spațiului deschis, iar avantajul acestei combinații este luminozitatea și spațiul care stimulează comunicarea deschisă și activitățile comune. Dormitorul cu ieșire la balcon, se poate transforma cu ușurință și în spațiul în care vă desfășurați activitățile legate de serviciu. Beneficiezi și de un loc de parcare.

 

Chiria: 750 Euro/lună

 

4. Parfum de mandarine și spații generoase https://www.edil.ro/apartamente-inchiriat-3-camere-cluj-napoca-marasti-281574?ll=l

 

Îți poți imagina cu ușurință cum te-ai simți în această locuință, doar privind fotografiile care sugerează căldura cu care te întâmpină acest apartament cu trei camere din cartierul Mărăști.

Ficare colțișor al acestei suprafețe de 100 mp este finisat cu minuțiozitate și impune condiția luxului. Nu doar așezarea la un etaj intermediar asigură căldură imobilului, ci și armoniile prietenoase de culoare. Nuanțele jucăușe de roșu însuflețesc fiecare încăpere, piesele de mobilier îți garantează siguranța confortului sporit, iar parcarea subterană rezervă un loc pentru mașina ta.

 

Chiria: 750 Euro

 

5. Prospețime și vitalitate  https://www.edil.ro/apartamente-inchiriat-3-camere-cluj-napoca-buna-ziua-277528?ll=l

 

Nuanțele jucăușe de galben și verde înviorează și oferă luminozitate, transformând acest apartament într-o locuință primitoare. Acest penthouse de lux cu trei camere aflat în cartierul Bună Ziua, iese în evidență prin prospețimea ambientului și funcționalitatea spațiului. Încăperile aerisite, împreună cu mobilierul modern oferă un adevărat sprijin în ceea ce privește spațiile de depozitare. Bucătăria utilată va fi spațiul ideal pentru proiectele gastronomice, iar deschiderea acesteia către living va fi apreciată de familie și prieteni. Cele două balcoane oferă atât un spațiu de depozitare, cât și un peisaj de admirat.

 

Chiria: 690 Euro

 

 6. Practic și discret

https://www.edil.ro/apartamente-inchiriat-3-camere-cluj-napoca-gheorgheni-232630?ll=l

  

Acest apartament cu 3 camere din cartierul Gheorgheni întrunește toate calitățile și beneficiile pe care ar putea să le caute un tânăr chiriaș. Cele două camere și livingul cu deschidere spre bucătărie sunt ideale pentru un stil de viață mobil. Nuanțele de gri care îmbracă dormitorul au rolul de a sprijini o atmosferă profundă și discretă, care transformă acest spațiu într-o oază de odihnă. Prin luminozitatea încăperilor, finisarea și piesele de mobilier se pune accent pe calitatea practică și estetică a imobilului care devine astfel ideal pentru viitoarea ta locuință.

 

Chiria: 780 Euro

 

7. Luminozitate și spațiu https://www.edil.ro/apartamente-inchiriat-3-camere-cluj-napoca-buna-ziua-277476?ll=l

 

Acest penthouse de lux cu 3 camere situat în cartierul Bună Ziua, vă absoarbe din primele clipe prin personalitatea vioaie și luminozitatea spațiilor. Portocaliul jucăuș prezent în living și bucătărie ne aduce mai aproape parfumul mandarinelor, înviorându-ne toate simțurile. Piesele de mobilier garantează cel mai înalt grad de confort, iar electrocasnicele de ultimă generație se integrează perfect în ambientul încăperilor. În timpul zilei suprața de 64 mp este pătrunsă de razele soarelui, iar în timpul serii, corpurile de iluminat contribuie la crerea unei atmosferi deosebit de primitoare. Imobilul dispune și de parcare subterană.

 

Chiria: 790 Euro

 

8. Urban și elegant https://www.edil.ro/apartamente-inchiriat-3-camere-cluj-napoca-central-280610?ll=l

 

Imobilul de 100 mp compus din trei camere este situat în zona centrală a Clujului și reflectă în totalitate avantajele unui apartament tip studio. Spațiile deschise și inundate de lumină sunt îmbinate armonios cu decorul echilibrat. Livingul cu deschidere spre bucătărie reprezintă centrul locuinței, oferind un spațiu denotat de eleganță. Ferestrele generoase și corpurile de lumină scot în evidență finisajul pereților gri, iar balconul larg asigură un loc ideal de relaxare.


Chiria:1000 Euro

 

9. Spații pentru tine și cei dragi

https://www.edil.ro/apartamente-inchiriat-3-camere-cluj-napoca-central-280239?ll=l

 

Acest apartamentul cu trei camere, situat în aproprierea centrului orașului, îți garantează confort și calitate. Finisajele moderne, piesele de mobilier și contrastul culorilor creează o atmosferă discretă și elegantă. Spațiul comun dintre bucătărie și living este locuința ideală pentru persoanele sociabile care organizează des cine cu prietenii și familia.

 

Chiria: 800 Euro

 

Dacă ofertele noastre ți-au stârnit interesul, nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii! Și nu uita să le distribui și prietenilor noutățile aflate. 

Related Posts

Cum obţii mai mult spaţiu în baia din apartament

Cum obţii mai mult spaţiu în baia din apartament

Mai ai puțin și ajungi să crezi că ești claustrofob? Hainele urlă la tine și îți cer un coș mai mare de rufe? Mergi cu groază la baie?…

Read More
Cum obții spațiu în holul din apartament

Cum obții spațiu în holul din apartament

Descoperă câteva tehnici eficiente prin care poți obține mai mult spațiu în holul apartamentului tău! Ne trezim adesea în pr…

Read More