Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Amenajarea unei bucatarii mici

Amenajarea unei bucatarii mici

Având în vedere faptul că nu oricine și-ar permite achiziționarea unui apartament elegant, luxos și spațios, ne-am gândit să vă oferim câteva sfaturi utile și interesante pentru amenajarea unei bucătării, în cazul în care ați achiziționat o garsonieră.

În primul rând, luați în considerare faptul că nu contează atât de mult mărimea unei încăperi, dacă aceasta este amenajată în mod corect și practic. Un aspect important în această privință sunt decorațiunile interioare. Acestea nu trebuie să încarce vizual încăperea, ci să o transforme într-un loc plăcut și primitor, elegant în același timp.

 Edil Agentie Imobiliara

  • Amenajarea unui spațiu de dimensiuni mici este mai dificil de realizat decât amenajarea unui spațiu generos, de aceea, primul sfat ar fi să păstrați același stil în ceea ce privește design-ul din întreaga locuință. Având în vedere că spatiul este mai mic, cel mai bine ar fi să existe simplitate, pentru că, în caz contrar, aspectul garsonierei nu va fi deloc plăcut.
  • Alegeți culori cât mai deschise pentru gresie si faianță și încercati să creați cu ajutorul acestora o imagine care oferă impresia unui spațiu mai mare. Cele mai potrivite culori în acest sens sunt: alb, crem, bej, însă puteți opta ți pentru combinații dinamice, cum ar fi: verde deschis, albastru deschis, roz pal sau portocaliu.
  • Dacă nu găsiți mobilierul dorit, îl puteți realiza la comandă.
  • Folosiți cât mai multe dulapuri și etajere suspendate, care vă vor ajuta să câștigați spațiu, fără să fiți nevoiți să renunțați la spațiul pentru depozitare dorit.

 Edil Agentie Imobiliara

  • Integrați aparatele electronice și electrocasnice specifice bucătăriei în mobilier, pentru a economisi spațiu.
  • Alegeți mobilier multifuncțional, cum ar fi o măsuță multifuncțională, care se poate plia sau se poate transforma într-o măsuță de cafea sau chiar într-un birou.

 Edil Agentie Imobiliara

  • Folosiți decorațiuni cât mai simple în bucătăria dumneavoastră, care să fie în același ton cu restul încăperii. De exemplu, alegeti o perdea sau o draperie care să permită luminii naturale să pătrundă cât mai mult în interiorul încăperii, iar ca element de decor, optați pentru plantele decorative.

Related Posts

Cum sa iti maresti vizual dormitorul

Cum sa iti maresti vizual dormitorul

Atunci când potențialii cumpărători vizitează o locuință, primul lucru pe care îl observă este dimensiunea unei camere, spațiul di…

Read More
Cum sa alegi culorile din casa ta

Cum sa alegi culorile din casa ta

Culori calde pentru un decor elegant Atat pentru exteriorul casei tale cat si pentru interiorul acesteia este indicat sa alegi si sa utilizezi culo…

Read More