Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
A inceput Targul International de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului - BIFE !

A inceput Targul International de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului - BIFE !

Daca sunteti din Bucuresti sau se întâmpla sa fiti în acest weekend prin Capitala, nu trebuie sa pierdeti cel mai mare si mai important târg de mobila din tara.

Amfitrioni ai acestui eveniment vor fiROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Român de Mobila. Acestia au facut posibil ca editia cu numarul 21 sa se desfasoare cu mare « fast » oferind un spatiu extrem de generos de peste 10,000  de mp, împartit pe categorii de mobilier în interiorul a sase pavilioane.

Evenimentul BIFE reprezinta highlight-ul oricarui producator de mobila, oricarei firme care are ca profil de activitate designul de interior, sau oricarui brand care are ceva de spus în tot ceea ce înseamna decoratiuni interioare si design de mobilier.

Anvergura acestui târg a determinat implicarea unor firme importante din Germania, Polonia, Cehia, Serbia si Slovacia, astfel pregatiti-va pentru un eveniment absolut fabulos cu peste 100 de branduri care vor încerca sa va impresioneze cu noile colectii, cu noile trenduri si cele mai inovatoare tehnici de optimizare a spatiului, de adapare la nevoile dvs.

Mariana Suciu, Director General ROMEXPO, reuseste cu succes sa sintetizeze în putine vorbe care este scopul unui asemenea târg. Si anume, miza pe care organizatorii, expozantii, brandurile si-o asuma, este dialogul. Dialogul, cu dvs., clientul, feedback-ul pe care dvs. îl transmiteti, pareri, într-un cuvânt: interactiune. Implicarea directa cu un client este cum se spune într-o reclama, priceless, aceasta nu poate fi cumparata si nici pervertita. Astfel, acest eveniment creeaza legaturile dintre dvs. – potentialul client si firmele nerabdatoare sa va cunoasca.

Ce aveti dvs. de câstigat de aici ? În primul rând pregatiti-va sa va lasati uimiti, fermecati si încântati. Designul de interior este fara doar si poate un domeniu absolut fascinant, în care se perinda si se pun în aplicabilitate idei incredibile, inovatoare. Fiecare brand o sa va lase o impresie, o sa va creeze o anumita emotie, poate chiar o sa va faca sa va schimbati gusturile în materie de design de interior. Cu siguranta cele peste 100 de firme îsi vor pune amprenta pe casa în care locuiti sau pe care va gânditi sa o achizitionati.

Mai mult decât atât, anul acesta BIFE vine cu un nou slogan : plAy DESIGN feel, un concept care vi se adreseaza în mod direct.  Este dovada vie ca nu mai este cazul sa vorbim despre client  ca despre o idee abstracta, ci mesajele vi se adreseaza în mod direct, pliate pe emotiile, nevoile si preferintele voastre.

Ca sa intensificam un pic teaser-ul acestui eveniment, va spunem printre rânduri ca veti putea comunica direct cu cei de la: Class Living, Idezio, Far-Est, Kinnarps, Intermedio, Kroma-Exotique, Sarmex, Romast, Romvitrine, Independent Design, Mobimpex, Proconsel, Tehnoholz-Danibrum, Interforesta si multi altii, plus un concurs de TALENT SCOUTING, organizat de cei de la IGLOO MEDIA.

Evenimentul a început de ieri, 12 septembrie 2012, dar mai aveti timp pâna în 15 septembrie sa va inspirati din ideile designerilor prezenti. Ne vedem acolo­?
 

—————————————
Autor: Anca Burghelea

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More