Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
7 modele minunate de dormitoare pentru barbati

7 modele minunate de dormitoare pentru barbati

Exista atât de multe modalitati de inspiratie pentru a va decora casa, începând cu bucataria si finisând cu biroul. Suntem “bombardati” si înconjurati de fotografii frumoase si o multime de accesorii amuzante pe care le puteti gasi în magazine. Însa, în ceea ce priveste accesoriile masculine, acestea sunt mai greu de gasit. Iata de ce, astazi, ne vom concentra pe barbati. Un dormitor barbatesc ar trebui sa fie elegant, în voga si sa reflecte confortul si personalitatea acestuia. Asadar, vizionati urmatoarele modele minunate de dormitoare pentru a primi o doza de inspiratie!

dormitorTemelia rustica si confortabila începe cu podeaua din lemn si piesele de mobilier. Mai apoi, continua cu camera propriu-zisa, care este acoperita cu un gri încetosat si încheie cu un farmec minimalist si contemporar. Piesele simple de culoare alba confera spatiului un stil original, fara a fi posesive, dure sau prea feminine pentru zona personala.

dormitor 1

Camera perfecta pentru relaxare este cea bogata si confortabila, vopsita în culoarea ciocolatei. Peretele accentuat si dens confera spatiului un aspect unic, dar înca foarte dur si masculin. Piesele de decor simple si curate si mobilierul modern întregesc camera cu o usurinta si o subtilitate sofisticata. De asemenea, si bordura de piele a patului reda dormitorului “aroma barbatului”.

dormitor 2Culoarea alba si neagra au un rol duo atemporal, iar pentru a  avea o combinatie clasica si eleganta de nuante care vor crea întotdeauna un aspect aflat în voga, este indicat faptul sa folositi culoarea rosie pentru marginea patului sau pentru unele accesorii de decor. Aceasta ar putea fi destul de masculina si atragatoare daca o veti combina cu margini moderne si curate sau amenajari simple. Cu siguranta, acest model virtual arata chiar mai elegant si sofisticat cu stralucirea si accesul sau la lumina naturala.

dormitor 3Aceasta este o alta camera acoperita cu gri, care creaza cu usurinta o ambianta calda si primitoare. Ne plac nuantele contrastante de carbune si ceata care aduc interes fara a fi obositoare la vedere sau sa îndeparteze de la subtilitatea stilului hipster si de la etosul relaxant. De asemenea, ne place oglinda mare amplasata pe perete, care creaza mai multa luminozitate si iluzia unui spatiu mai mare.

dormitor 4Un alt spatiu cu un efect mai întunecat este acesta, cu prezenta culorilor rosu, alb si negru. Covorul texturat, candelabrul artistic, dulapul cu oglinda si asternutul clar au menirea de a crea o camera originala si sofisticata cu limite elegante si masculine, pe care orice barbat elegant le-ar aprecia si ar fi mîndru de ele. Ne place farmecul creat de proiectarea spatiului, însa, de asemenea ne place ca acesta apare de la o mare varietate de persoane, si nu numai de la cei cu gusturi “dantelate” sau “feciorelnice”.

dormitor 5Mai mica decât unele dintre predecesoarele sale, ne place cum aceasta neobisnuita camera foloseste fiecare “bucatica” de spatiu. Lenjeria de pat deschisa, de culoarea camilei se defineste pe desenele negre, albe si de carbune din jurul camerei. Fereastra pop creaza un interes putin surprinzator si adâncime deasupra coltului confortabil, iar luminile de pozitie sunt pe cât de traditionale, pe atât de moderne în proiectarea de ansamblu, redând un aspect simplu, dar tineresc.

dormitor 6

Daca sunteti un barbat ce se afla în cautarea unei camere cu un finisaj mai natural, alegeti nuantele de bej, caramel si crem. Nu trebuie sa folositi culoarea neagra pentru a avea o margine masculina. Uneori, este mult mai confortabil sa transformati un spatiu într-o zona mai luminoasa si mai revigoranta. De la ferestre pâna la temelie, aceasta camera a fost facuta pentru cei ce iubesc frumusetea si structura simpla a lucrurilor!

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More