Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
6 Modele de scaune suspendate care schimba modul de sedere

6 Modele de scaune suspendate care schimba modul de sedere

Exista o multitudine de scaune moderne care pot conferi camerei dumneavoastra un element de frumusete. Pe lânga scaunele standard, mai exista si scaune suspendate, care au menirea sa încânte vizitatorii prin simplul fapt ca sunt suspendate. Aceste scaune agatate pot schimba o camera plictisitoare în una vesela si jucausa, si pot de asemenea, sa-i faca pe oaspeti sa va întrebe de unde ati achizitionat un asemenea scaun amuzant si vesel?! Locul potrivit pentru un scaun suspendat ar fi biblioteca. Multe scaune suspendate sunt facute din materiale care le permite sa reziste diferitor elemente exterioare. În continuare, va vom face o prezentare succinta a celor 6 modele de scaune suspendate:

Scaunul “Leaganul din Marrakech”

Acest scaun original este confectionat din bumbac reciclat si carcasa din bambus. Este un scaun suspendat, încrucisat cu un hamac, si care cu siguranta ar reprezenta un loc elegant si confortabil de a va relaxa si a citi o carte buna.

leagan

Scaunul suspendat Ovis

Acest scaun modern, din piele, ar arata foarte bine într-un birou modern sau biblioteca. Carcasa este confectionata din plop si metal, si este atârnata de o frânghie. Adaugând o blana artificiala scaunului respectiv, acesta va deveni mult mai atragator si mai original.

ovis

Scaunul alb si suspendat Rattan

Acest scaun alb ar putea fi usor remodelat daca ati folosi ca accesoriu o perna colorata si jucausa. Dat fiind faptul ca design-ul scaunului este destul de simplu, ati putea cu usurinta sa-i schimbati culoarea, pictând-ul în nuantele dorite.

rattan

Scaunul argintiu, de forma sferica

Prezenta acestui scaun suspendat s-ar potrivi atât în interiorul, cât si în exteriorul unei locuinte. Acesta este facut dintr-o rama de otel inoxidabil si contine o perna de plus portocalie. Forma sa sferica este placuta la vedere si poate conferi un aspect original fiecarei camere. Pentru a va bucura de natura si a simti confortul în adevaratul sens al cuvântului, instalati scaunul în curte!

argintiu

Scaunul suspendat pentru 2 persoane

Acesta este un alt scaun minunat, care poate fi instalat atât în interior, cât si în exterior. Nuanta sa de verde deschis este placuta la vedere, iar marimea sa este perfecta pentru a “gazdui” doua persoane. Imaginati-va cît de romantic ar fi sa întâlniti rasaritul sau apusul soarelui alaturi de jumatatea dvs, aflându-va pe acest scaun suspendat…

suspendat

Scaunul Ikea

Acest scaun suspendat este cel mai neobisnuit si elegant. Acesta este confectionat din otel, este acoperit cu pulbere de polyester, si s-ar potrivi în camera copiilor. Ar reprezenta o alternativa excelenta pentru scaunul standard si ar fi locul perfect de a va odihni si de a va supraveghea copii!


ikea 

În concluzie, care dintre aceste scaune suspendate este preferatul vostru, si pe care ati dori sa-l achizitionati?!

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More