Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
5 idei de amenajare a unei bucatarii mici

5 idei de amenajare a unei bucatarii mici

           Aveti o bucatarie mica si datorita spatiului va simtiti limitat si in ceea ce priveste amenajarea acesteia? Nu ar trebui, in continuare o sa va prezentam cateva bucatarii micute dar cochete si de asemenea pline de culoare.

Prima noastra propunere este aceasta bucatarie de culoare albastru-argintiu. Dupa cum putem observa aceasta culoare lumineaza foarte mult incaperea,  o adevarata placere sa gatesti in aceasta bucatarie. 

1

Urmatoarea bucatarie este si mai colorata decat cea prezentata anterior. O bucatarie mai „vie” de atat nu se poate. Verdele acesta intens il recomandam persoanelor mai nonconformiste si  indraznete. 

2

Daca spatiul dumneavoastra este intr-adevar foarte mic si doriti sa creati o iluzie a unei sufragerii mai mare de exemplu va propunem urmatoarea varianta si anume mascarea bucatariei cu ajutorul usilor glisante. 

1

Cea de-a patra noastra propunere este una mult mai cuminte din punc de vedere cromatic dar si din punct de vedere al designului. Desi pare la prima vedere foarte incarcata, aceasta bucatarie are cu siguranta toate cele necesare. 

4

Ultima bucatarie pe care  dorim sa v-o prezentam este in nuante de alb-negru, iar utilizarea oglinzilor ofera iluzia unui spatiu mai mare.

5

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More