Birou de închiriat o incapere, BICJ213567 Chirie in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Central
0 EURO
Oferta nu mai este valabilă

Oferta nu mai este valabilă

  • IDBICJ213567
  • Suprafață utilă1 mp
  • Camere 1
  • Bai1

Descriere

Amenajari interioare , Design de interior si proiectare 3d Amenajarea unei locuinte, a unui restaurant, club, Show-room sau a unui spatiu de birouri, toate acestea au nevoie de un concept. Avem o gama larga de servicii de reprezentare grafica 3D, pentru ca d-voastra sa aveti o imagine clara a proiectului inainte de a demara lucrarile de amenajare. Va punem la dispozitie specialisti pregatiti sa indeplineasca si cele mai complexe cerinte atat ca spatialitate cat si ca destinatie. Partea de proiectare cuprinde : discutia initiala cu beneficiarul, deplasarea la spatiul acestuia, realizarea releveului, stabilirea functionalitatilor, a conditiilor si a cerintelor beneficiarului precum si identificarea clara a stilului de decorare, a solutiilor de amenajare, buget, preferinte in materie de finisaje si materiale. Prezentarea a trei variante a proiectului 3d si definitivarea proiectului Suna la numerele de telefon de mai jos si informatiile pe care le vei gasi te vor scuti de mai multe drumuri si de batai de cap.
Stiati ca..
primul graffitti din Cluj dateaza din 1577 si se afla pe latura vestica a Bisericii Reformate din actuala strada Kogalniceanu (inscriptia suna astfel: "Cine nu cânta în cor, sta ca boul în târg").

Arată mai multe

Detalii

  • Etaj : parter / parter
  • Nemobilat
  • Termopan

Părerea agentului

Https://www.youtube.com/watch?v=Bqy-Hv9VaEg&feature=youtu.be Design de interior si proiectare 3d Amenajarea unei locuinte, a unui restaurant, club, Show-room sau a unui spatiu de birouri, toate acestea au nevoie de un concept. Avem o gama larga de servicii de reprezentare grafica 3D, pentru ca d-voastra sa aveti o imagine clara a proiectului inainte de a demara lucrarile de amenajare. Va punem la dispozitie specialisti pregatiti sa indeplineasca si cele mai complexe cerinte atat ca spatialitate cat si ca destinatie. Partea de proiectare cuprinde : discutia initiala cu beneficiarul, deplasarea la spatiul acestuia, realizarea releveului, stabilirea functionalitatilor, a conditiilor si a cerintelor beneficiarului precum si identificarea clara a stilului de decorare, a solutiilor de amenajare, buget, preferinte in materie de finisaje si materiale. Prezentarea a trei variante a proiectului 3d si definitivarea proiectului

Carmen Miron 0721-290522
11.04.2018

Distribuie

       

Oferte similare