Valorile Edil

Noi ne distingem prin profesionalism. Experienta ne asigura ca putem merge mai departe promovand calitatea.
Tindem spre performanta prin munca langa echipa si integritatea individului. Incurajam initiativa si puterea de a invinge.

Profesionalism

Inseamna cunoasterea lucrului bine facut, inseamna atentie la detalii, respectarea procedurilor, verificarea atenta a actelor ce intervin pe parcursul tranzactiei si mai ales, respectarea unei conduite etice si morale inerente profesiei.

Experienta

Edil cumuleaza 24 ani de activitate, in care agentia a clarificat acumularea, prelucrarea, transmiterea, stocarea si fructificarea informatiei imobiliare; a specializat in continuu personalul pentru a va oferi cele mai bune servicii si a anticipa modificarile de piata.

Calitate

Valoarea care ne motiveaza sa furnizam un serviciu complex, accesibil financiar disponibil in permanenta, rapid prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam si caracterizat de acuratetea informatiei. La acestea se adauga grija de a certifica serviciile noastre; atat cele de intermediere cat si cele de evaluare.

Performanta

Urmarita atat la nivel de echipa cat si la nivel de individ. Natura profesiei face ca echipa noastra sa fie una orientata catre performanta ; cea mai mare baza de date, cea mai buna acoperire a pietei, cea mai moderna agentie, cel mai complex serviciu; insusiri atribuite de catre clientii si colaboratorii nostri, care sunt principalul nostru instrument de masura a performantei si calitatii.

Munca in echipa

La nivel individual, fiecare dintre noi este constient de importanta muncii in echipa, nu doar in relatia consilier - client. Principalul motiv al reusitei echipei noastre este sinergia: unirea si coordonarea tuturor fortelor inspre realizarea aceluiasi obiectiv.

Integritate

Societatea si consilierii imobiliari in parte se angajeaza la a nu se lasa influentati de diversi factori externi in luarea deciziilor referitoare la tranzactii; se anagajeaza sa isi respecte contractele in termenele si conditiile stabilite si sa actioneze in permanenta in baza codului de conduita si etica profesionala la care a aderat.

Scurt Istoric

EDIL este o companie specializata in tranzactii imobiliare, fiind infiintata in 1991 cu scopul de a furniza servicii imobiliare complete. Existam pentru a investi si a construi valoare. Cu EDIL aveti siguranta unui partener pentru o investitie profitabila si de asemenea promptitudine in solutionarea fiecarei tranzactii.
Misiunea noastra este de a oferi servicii imobiliare complexe si de calitate care sa confere oamenilor siguranta si bunastare.

Viziunea EDIL este de a deveni ,inca de la functionarea primei echipe EDIL, Lideri de piata.

Obiectivul

Obiectul nostru de activitate il reprezinta: tranzactiile imobiliare, prognoze si evaluari imobiliare, consultanta pentru plasamente, administrarea proprietatilor si a investitiilor imobiliare, precum si publicitate, promovare imobiliara, documentatie pentru credite. Compania EDIL se ocupa cu vanzarea, cumpararea, inchirierea de apartamente, case, vile, cabane, terenuri si spatii comerciale. Suntem puternic orientati catre client, si in dorinta noastra de a satisface toate cerintele acestuia exista o permanenta preocupare, atat la nivel operational, cat si strategic, de imbunatatire si completare a serviciului oferit.


Sigla Edil reprezinta varianta stilizata a unui acoperis suprapus cu imaginea a trei trepte provenind din corpul literei E. Cercul care incadreaza schita sugereaza un rasarit de soare - de unde caldura si dinamismul pe care il veti regasi in cadrul agentiei. Deschiderea cercului simbolizeaza deschiderea catre nou, adaptabilitatea si flexibilitatea. Faptul ca arcul inchis este mai mic decat cel deschis subliniaza importanta pe care o acordam experientei si procedurilor stabilite in lucrul cu clientii.

Slogan


Alegerea unui nou slogan, incepand cu luna aprilie a anului 2005, marcheaza orientarea noastra catre serviciile si atentia acordate clientilor.

"Dedicati reusitei tale!" surprinde angajamentul nostru sincer fata de clientii si colaboratorii nostri de a lucra la cele mai inalte standarde si cu diligenta adevaratilor profesionisti. Totodata, accentul pus pe pronumele la persoana a doua singular subliniaza atitudinea conform careia clientul si nevoile sale se afla in centrul atentiei noastre.